Datos personales

Sobre mi

El meu blog és la plataforma on poder exposar narrtives, imatges i filmacions de diversos autors que, en el seu moment, m'han impactat i m'han portat a la reflexió. Vull compartir en tots vosaltres aquestes troballes i, com jo, gaudir d'un petit moment.

Seguidores

martes, 12 de noviembre de 2013

" MEA CULPA " ?

imatg.de inter.


Els vampirs energètics ens proposen una relació que , encara que no ho sembli , és unidireccional , cansada , font de conflicte , frustació i insatisfacció .Arribats a aquest punt , potser és el moment de plantejar-se preguntes incòmodes . Què passa si som nosaltres els vampirs energètics ?-

L´exercici d´honestedat que requereix respondre a aquesta pregunta , pot ser que resulti útil provar de detectar els senyals que ens defineixen com a vampirs. La gent ens talla quant parlem? ens posen excuses per quedar?.Desconnecten  quan els estem explican les nostres vicissitutds?.Si la nostra manera d´actuar provoca que les persones se´ns allunyin , ens evitin i ens pengin l´etiqueta de pesats , potser és el moment de canviar la nostra manera de relaccionar-nos amb els altres . Si aspirem a construir relacions més sanes i satisfactòries , hem de començar fent una mica d´autocrítica
.
Som el nostre pitjor enemic . Si en lloc de succionar l´energia aliena ens dediquem a conrear la nostra , començarem a canviar la dinàmica  de les nostres relacions . Podem optar per quedar-nos estancats a les tenebres i viure d´energia prestada - carregats de frustació i insatisfacció -o bé per ser persones que aporten ., que demostren un interès genuí pels altres i que construeixen relacions empàtiques i autèntiques..

No es tracta d´una poció màgica , sinó d´una feina personal que requereix grans dosis d´honestedat , humilitat  i compromis . Implica confrontar-nos al mirall i atrevir-nos a observar el reflexe .

Text Irene Orce , coach 

No hay comentarios: