Datos personales

Sobre mi

El meu blog és la plataforma on poder exposar narrtives, imatges i filmacions de diversos autors que, en el seu moment, m'han impactat i m'han portat a la reflexió. Vull compartir en tots vosaltres aquestes troballes i, com jo, gaudir d'un petit moment.

Seguidores

miércoles, 9 de julio de 2014

FAVORITISMES ENCARA AVUÍ


Un dels últims episodis edificants del curs polític ha tingut per escenari el Tribunal de Congresos.A l´esmentat organisme, que té com finalitat fiscalitzar la despesa dels partits polítics i les entitats públiques , s´ha detectat una espessa xarxa de llaços de parentiu entre els seus empleats . Començant pel president d´aquest tribunal que té en plantilla una concunyada i un nebot . I continuant per altres càrrecs , com un expresident del comitè d´empresa per UGT,amb exdona , filla d´aquesta , fill propi, segona esposa , nora ,cunyada , dos nebots i un amic personal a la nòmina de la institució . De vegades , aquests familiars porten cognoms discrets i exerceixen tasques subalternes (porter, netejadora , mosso de magatzem , etct.). Però de vegades cobren com a consellers de l´entitat i, llavors , solen procedir de families mes notables , i ser esposes o germanes o germans d´exministres o , fins i tot , d´un expresident del Govern com José María Aznar . Potser fins ara tot aixó no hagi cridat gaire l´atenció perquè , com es diu col.loquialment , aquestes coses passen a les millors famílies.
Qui recorre al favoritisme per premiar un familiar , sabent que margina candidats millors , perjudica aquesta gran família que és la societat. I no diguem si, en lloc de col.locar un familiar , li agafa gust al procediment i es dedica a col.locar -ne uns quants.És cert que a Espanya hi ha una tradició potent en aquesta línea . Algunes de les grans empreses nacionals , com ara Telefónica o Renfe, van acollir al seu dia fills i parents dels treballadors en grans quantitats . I polítics com el liberal Natalio Rivas van passar a la història per la seva tendència a col.locar tot bitxo vivent a l´administració pública-"Natalio, colócanos a tós" , li van dir a crits en un miting -, com si , en comptes d´un polític fos una entitat de beneficència.
Totes aquestes politiques s´haurien d´eradicar . Com més aviat millor . Ja no volem familiaritzar-nos-hi en cap àmbit de l´activitat social . I menys encara en aquelles entitats que han nascut amb la finalitat exemplaritzant de fiscalitzar la conducta d´altres entitats.

text.Llàtzer Moix

COL.LOCAR FAMILIARS  EQUIVAL A PERJUDICAR  A ALTRES CANDIDATS  AMB LES MATEIXES CONDICIONS., AIXÍ DONCS ,PERJUDICA A LA GRAN FAMÍLIA QUE ÉS LA SOCIETAT  


No hay comentarios: