Datos personales

Sobre mi

El meu blog és la plataforma on poder exposar narrtives, imatges i filmacions de diversos autors que, en el seu moment, m'han impactat i m'han portat a la reflexió. Vull compartir en tots vosaltres aquestes troballes i, com jo, gaudir d'un petit moment.

Seguidores

martes, 19 de agosto de 2014

ÀFRICA : UN CRIT D´ANGOIXA


Mentres el món mira cap a l´Àfrica occidental i s´inquieta per la possibilitat que el virus arribi a Occident , africans com L´Ibrahim Mansaray , de 46 anys originari de Sierra Leone ,que dirigeix una oenagé a Mingkaman , un dels puns més remots del Sudan del Sud , viu  amb l´angoixa de saber que familiars i amics estan atrapats en la pitjor epidèmia de l´ebola de la historia , que ja ha matat més de mil persones a Sierra leone , Libèria , Nigèria o Guinea . Es mossega els punys per no poder actuar pels seus .L´Ibrahim que viu a Filadèlfia , als Estats Units  ha ajudat als altres tota la vida -ha treballat com a humanitari a la República Centreafricana , el Congo, les Filipines ,o el Txad ,ara comparteix amb altres, l´angoixa per la familia a l´África . "Puc parlar amb amics per skype i tots estem tremendaments ansiosos , espantats i alarmats per les nostres families .Tenim noticies de familiars morts i no hi podem fer res de res . Sabem com és allò i que la xarxa sanitària és molt deficient i són molt vulnerables .

"Sabien que l´epidèmia s´estava escampant a països sense mitjans per contenir-la i no van fer res" , es queixe de la lentitud de la reacció internacional "Ara l´Organització Mundial de la Salut ha declarat l´emergència internacional , però fa molts mesos , que moren centenars de persones .És un crit de desesperació . 
 text.Xavier Aldekoa 



Afegeix la llegenda

No hay comentarios: