Datos personales

Sobre mi

El meu blog és la plataforma on poder exposar narrtives, imatges i filmacions de diversos autors que, en el seu moment, m'han impactat i m'han portat a la reflexió. Vull compartir en tots vosaltres aquestes troballes i, com jo, gaudir d'un petit moment.

Seguidores

jueves, 8 de mayo de 2014

RONCS TRANQUIL.LITZADORS



Està vist i comprovat per diveros estudis científics que  " quan les persones acaricien un animal de companyia es disparen els mecanismes cerebrals relacionats amb el plaer , ajudant així a disminuir els nivells d´estrès ".Això beneficia l´organisme humà , redueix la pressió arterial .El ronc dels gats , a més, desperta en la psique mecanismes que tranquil-litzen el cos de les persones.
Les vibracions sonores que emeten els felins tenen un efecte precís sobre l´insomni o l´ansietat ; una cosa molt semblant a allò que passa quan escoltem música - Quan l´ amígdala hipocamp del cervell és estimulada pel ronc d un felí , aquesta produeix serotonina , la qual cosa ajuda a calmar la psique .
Aquests animals poden convertir-se en la mascota del futur per diverses raons: s´adapten millor a les cases que cada vegada són més petites, i per falta de temps de l´esser humà per poder sortir a passejar amb la mascota .Els gats, sens dubte ,son molt més urbanites .Independents  i solitaris , no necessiten grans espais , ni jardins.
"Percentualment , la majoria dels amos de gats són noies joves que viuen soles i gaudeixen de la seva llibertat " explica el vetrinari García Caraballo.
Text.Yaiza Saiz


No hay comentarios: