Datos personales

Sobre mi

El meu blog és la plataforma on poder exposar narrtives, imatges i filmacions de diversos autors que, en el seu moment, m'han impactat i m'han portat a la reflexió. Vull compartir en tots vosaltres aquestes troballes i, com jo, gaudir d'un petit moment.

Seguidores

viernes, 23 de mayo de 2014

...L´INSTANT

imatg Google.

Dansa que dansa l´instant constanment , puntejant ritmes , oferint cants . Dansa que dansa i mai no és igual , ens convida al seu ball . L´instant , màgic punt del temps, esclat de la prèsencia , revelador de l´altra cara de la durada, l´eternitat.
Val la pena viure els instants . No solament perquè així aprofitem retalls  d´existència, perquè esdevenim presents en el present , sinó perquè per la seva naturalesa , fa ressonar en els mortals allò que és inmortal, en els efímers allò que és durador i en el limitats allò que és infinit . Els instants ofereixen sentors d´utopia , d´il.lusió i d´aventura . De vegades passem per la vida mig inconcients , i ens perdem una multitud d´experiències que haurien allargassat la nostra existència .Són moments de gràcia , que potser no tornaran a passar : un paisatge , una escultura , una persona . Cada instant és una vida , i tots una eternitat . Cada un d ´ells és suficient per donar sentit al nostre pas pel món.  
text.Jordi Llimona 

2 comentarios:

Helena Bonals dijo...

La poesia ajuda a retenir aquests instants que desciu tan bé aquest autor.

FETS A CAPRITX dijo...

Gràcies Helena per la teva aportació.
Salut