Datos personales

Sobre mi

El meu blog és la plataforma on poder exposar narrtives, imatges i filmacions de diversos autors que, en el seu moment, m'han impactat i m'han portat a la reflexió. Vull compartir en tots vosaltres aquestes troballes i, com jo, gaudir d'un petit moment.

Seguidores

jueves, 6 de marzo de 2014

¿QUINA ÉS LA VERITABLE REALITAT?


Com més s´avança en el coneixement del nostre món sensorial, més grans són els dubtes de com és la realitat , ja que hi ha indicis evidents que existeix un món més ampli, més ric i divers del que nosaltres percebem i del qual quedem exclosos per les limitacions dels nostres sentits i de la nostra ment .
 Contemplar la meravellosa inmensitat del cosmos i la mateixa complexitat i perfecció del cos humà que s´ens apareixen com una operació unica ,calculada amb extrema precisió , igual com tots elS fenòmens de l´univers , podem explicar-ho tot de maneres molt diferents , i recolzar-nos en teories diverses ,  aixi mateix ens asalta la pregunta ¿quina és la veritable realitat?
Des de la més remota antiguitat existia la idea que en el moment del decés alguna part de la persona continuaria vivint , abandonaria el cos i es reuniria amb els avantpassats per gaudir de la pau eterna .Aquesta idea de l´anima que sobreviu  se´ns mostra simbòlicament gravada en les restes funeràries de civilitzacions antigues . El misteri de la mort .
La ciència ens diu que la vida mateix  és un misteri , perqué encara no sabem prou bé si el nostre món perceptible es correspon o no amb la realitat.Aquesta realitat que observem i analitzem i constitueix la base dels nostres coneixements és la que ens revelen els nostres sentits , pero no sabem fins a quin punt la realitat que captem és la veritable o va més enllà . 

                                                             Text..Moisés Broggi.
imatg.François Rousseau.

2 comentarios:

Helena Bonals dijo...

La realitat a vegades és com un mirall en què el que veiem existeix, però no és real, que deia Plató.

FETS A CAPRITX dijo...

Molt ben resumit Helena.
Salut, i gràcies pel teu temps..