Datos personales

Sobre mi

El meu blog és la plataforma on poder exposar narrtives, imatges i filmacions de diversos autors que, en el seu moment, m'han impactat i m'han portat a la reflexió. Vull compartir en tots vosaltres aquestes troballes i, com jo, gaudir d'un petit moment.

Seguidores

jueves, 18 de abril de 2013

ELS FETS DE CADA DIA

imtg.extreta de Pinterest-
 
 
 
Día a día és ple de fets corrents ,quotidians , però no per això innecessaris. Cada veu afable ajuda a començar agradosament  la jornada.
Son tants els succesos que t´eduquen ,amb paraules o sense , que no es poden ni comptar. El porter  que et diu bon día ,educa ; el conductor d´autobús que et veu venir corrents i t´espera ,educa ; el jove que s´aixeca del seient per tal que hi segui un vell o una mare amb el fillet,educa. ; l´amabilitat del camarer ,educa. Quan donem la mà a algú que ho necessita , eduquem ; quan s´espera el torn  i no es donen empentes ,eduquem; quan anem pel carrer amb cara agradable  i no amb posat ferreny ,eduquem .
Tot un reguitzell de fets passen davant nostre. De vegades no hi parem esment  i perdem l´ocasió de dialogar- hi.Gairebé tots els esdeveniments si sòn positius faran més planera les relacions.
 
Per algunes persones aquests fets seran determinants ,per a  altres gaudiran de la seva importància i sempre seran esdeveniments que ens invitaran a l´ educació .
 
text;Jordi llimona.
 

No hay comentarios: