Datos personales

Sobre mi

El meu blog és la plataforma on poder exposar narrtives, imatges i filmacions de diversos autors que, en el seu moment, m'han impactat i m'han portat a la reflexió. Vull compartir en tots vosaltres aquestes troballes i, com jo, gaudir d'un petit moment.

Seguidores

viernes, 8 de febrero de 2013

PROJECTES NOVEDOSOS DINS LA NOSTRA SOCIETAT


                                              

..http://goteo.org/blog

D'entrada animar i mostrar a la gent que hi han formes de canviar allò que ens hipoteca la salud social i ambiental. Volem que el docu sigui una eina de reflexió i d'empoderament vers el sentit col.lectiu i la cooperació. Que serveixi per definir nous plantejaments ètics i per la innovació de l’ educació, la sobirania alimentària, la sanitat i la cultura.

A curt i llarg termini, inspirar i impulsar projectes de cooperació i cohesió social en aquests àmbits.

* Crear una plataforma online que vinculi els joves, les escoles, els educadors i persones, que intervenen en el documental i així puguin comunicar-se i compartir idees i iniciatives.

* Fomentar la realització d'espais de reflexió i debat públic, com la jornada “TERRA i GENT” que es realitzarà amb el suport de l’ Ajuntament de Torroella de Montgrí (Girona), per tal de crear un espai de diàleg entre joves, adults, famílies i polítics locals, per tractar idees i propostes de la cultura emergent.

* Motivar als joves, als pares i mares, als educadors, i a la ciutadania en general, a repensar la educació en termes de sostenibilitat i de comunitat dinàmica d'aprenentatge

2 comentarios:

Unknown dijo...

Rosalia, me ha encantado tu Blog, es muy ameno de leer, da gusto visitarte.
Felicitaciones y un gran saludo desde:
http://leyendas-de-oriente.blogspot.com/

FETS A CAPRITX dijo...

gracias por tu comentario y tambien visitare el tuyo....recibe un atto.saludo.