Datos personales

Sobre mi

El meu blog és la plataforma on poder exposar narrtives, imatges i filmacions de diversos autors que, en el seu moment, m'han impactat i m'han portat a la reflexió. Vull compartir en tots vosaltres aquestes troballes i, com jo, gaudir d'un petit moment.

Seguidores

lunes, 27 de julio de 2015

LES NOSTRES RELACIONS HUMANESAnomenem "proves " o " pedres " situacions específiques provocades per dificultats amb els altres i amb nosaltres mateixos . Treure aquestes "pedres del camí " ´es una tasca que es prolonga segons actuem . No obstant això , l´aprenentatge té una seqüència que és irrevocable per a tothom.
Els nostres desequilibris interiors causen conflictes externs i per sortir-ne ens cal actuar i canviar primer de tot ,el pla mental intern .
Les nostres relacions poden ser , si així ho escollim ,la classe més productiva per el nostre coneixement ,ja que cada persona que es presenta en la nostra vida ens brinda l´oportunitat de conèixer-nos , de practicar el respecte i la valoració de nosaltres mateixos .
  Cada relació que establim té un contingut d´ensenyança i d´aprenentatge , de donar i rebre . No es tracta de fusionar-nos amb els altres , deixant de ser nosaltres mateixos , ja que quan en una relació ho volem donar tot per l´altra part , sense importar-nos fer a un costat els nostres valors , les nostres aspiracions i els nostres anhels la relació esta destinada al fracàs .
l´objectiu bàsic en el recorregut de la vida de l´esser humà és
d´establir relacions sanes que  proporcionin felicitat , pau interior , que  permetin transcendir i evolucionar , que  portin a experimentar la individualitat dins de la diversitat.
Quan parlo de relacions , no em refereixo només a relacions romàntiques , sinó també a les relacions amb la  família , amb els companys de feina , o d´estudi , amb els amics , amb els veïns , en general amb totes les persones que ens envolten , ja siguin  casuals o intenses , de llarga  o de curta durada


Un dels millors indicadors per experimentar l´amor incondicional és la confiança de poder expressar-nos sempre amb honestedat  i respecte , la confiança de manifestar -nos sense amagar o disfressar les coses per tal d´agradar els altres , la possibilitat
d´establir les nostres relacions des d´una resònancia o desig interior i no des d´un deure marcat com a funció familiar o social i sota el qual busquem ser observats , reconeguts , acceptats , valorats i estimats pels altres .
A partir d´aquest canvi , ens comencem a relacionar d´una manera diferent i les nostres relacions així podran ser molt més enriquidores .

Text;M.Assumpció Salat i Beltran 

No hay comentarios: