Datos personales

Sobre mi

El meu blog és la plataforma on poder exposar narrtives, imatges i filmacions de diversos autors que, en el seu moment, m'han impactat i m'han portat a la reflexió. Vull compartir en tots vosaltres aquestes troballes i, com jo, gaudir d'un petit moment.

Seguidores

viernes, 19 de julio de 2013

"" LA RIOTA "

imat.Google.
 
Resulta del tot vergonyós  haver d´escoltar als noticiaris ,que el Govern retalla els ajuts de la dependència .L´ajut als dèbils dels més dèbils , i observar com ells (politics)sempre es mostren riallers i amb actitut arrogant de salvadors de la pàtria quan ,en realitat , la gran majoria no són més que uns veritables aprofitats.
Doncs ,per qué no es retallent  molt més el seu sou? Què és això de cobrar sou i sobresou en unes circumstancies tan crítiques?. Ja n.hi ha prou de fer l´orni .Vostés ens volen pendre per ximples. Demanar sacrificis als altres , mentre vostés res de res , és adoptar una actitud mancada de solidaritat i prestació de servei, que els fa mereixedors de rebuig de bona part de la ciutadania.
No surtin més a les televisions amb semblants del tot rialleres i sermonejant que la cosa s´arregla i que ja sortim de la recessió ; els pot anar bé a vostés , però hi ha una gran part de la ciutadania, per vostès ignorada, que ho tè molt dificil per subsistir i el somriure fa molt de temps que l´han perdut.
Ja que no fan el que han de fer , retallar els seus sous i sobresous com a mínim a la meitat , al menys mantinguin un semblant respectuós davant les càmeres tvs,i deixin de presentar.se en tons burletes com fa el ministre d ´Hacienda Montoro en les seves compareixences . Un respecte , per tans que pateixen els seus despropòsits.
 
Carta de Josep M.Moix a la Vanguardia..(una de les persones indignades per tants abusos)
 
pam i pipa dels dirigents politics????

2 comentarios:

hampton sc dijo...

Wow, Rosalía , que palabras más certeras y con qué educación ponen de manifiesto la mezquindad y la sinvergüenza de estos políticos de pacotilla que nos gobiernan.
Besos y feliz comienzo de semana ^-^

FETS A CAPRITX dijo...

Gracia Piola,por tu participacón y por sentirte tambien indignada por todo lo que nos esta pasando ,
Parece como si las personas estuvieramos adormecidas..
Para colmo nos salen con mofa.
Abrazo y que tengas unos días agradables---