Datos personales

Sobre mi

El meu blog és la plataforma on poder exposar narrtives, imatges i filmacions de diversos autors que, en el seu moment, m'han impactat i m'han portat a la reflexió. Vull compartir en tots vosaltres aquestes troballes i, com jo, gaudir d'un petit moment.

Seguidores

jueves, 18 de julio de 2013

CONTRATEMPS

imat.google
 
El pas del temps ha estat la gran preocupació de l´ésser humà . Que passa quan la nostra perceció del tems ja no ve reglada pel tic.tac anàleg al batec del cor, sinó per l´avanescent parpalleig digital?. Tenim una vivència del temps o consumim temps? .
 
Al costat de la societat tecnològica de la velocitat , del bombardeig incessant de sons i imatges , de la obligatorietat de l´activitat permanent o del flux continuu d´estímuls de curta durada , hi ha una reacció que demana conciliar els avantatges de la tecnològia  amb un retorn a la natura , a la pausa , al silenci , a la cosa local , a desfer-se de la superfluïtat i a buscar el que és realment essencial. 
 
La indústria  de la cultura-lleure ofereix sense parar productes perquè la màquina consumista no s´aturi .
 
Altres  creadors  miren de crear  una pausa , una desacceleració , un contratemps per propiciar la reflexió i recuperar el batec de la natutraletsa .
text Josep Massot
 
 
 

2 comentarios:

Helena Bonals dijo...

Per aprofitar el temps cal saber perdre'l.

FETS A CAPRITX dijo...

Mai és perd el temsps Helena .
gràcies per participar ,SALUT