Datos personales

Sobre mi

El meu blog és la plataforma on poder exposar narrtives, imatges i filmacions de diversos autors que, en el seu moment, m'han impactat i m'han portat a la reflexió. Vull compartir en tots vosaltres aquestes troballes i, com jo, gaudir d'un petit moment.

Seguidores

miércoles, 12 de febrero de 2014

...... MORT JOVE ....





La mort jove és una puntada de peu al cor de la poesía , un ganivet tallant la bellesa de la lluna, una escopinada al cel. La mort jove no té paraules que l´expliquen, ni llàgrimes que la ploren , perque deixa seques les veus d´on brollen les fonts . La mort jove és bruta , lletja , malvada , cruel ,innacceptable . I si la mort jove arriba despres d´anys de lluita contra la malaltia voraç, que va devorant el temps en què habiten els projectes i les il.lusions , aleshores la seva negror esdevé completa . La mort jove d´una noia jove , plena de bellesa jove , de força jove , és la negació de tot sentit . I aleshores , quan això passa , ens quedem penjats en el clau del nostre desconcert i no sabem que dir.

La mort jove és negació, una resposta abrupta a una pregunta que mai no hem formulat , un univers que s´apaga . .....Per la Tatiana   i altres com ella.

L´oració de Salvador Espriu ;

"Quan roures enyorosos
de verds marins comencen
crepusculars missatges ,
volent-te foc , demano
nova claror , que siguis ,
davant altars on cremen
ardents silencis d´ales ,
encès cristall, més flama ,
llum de canço senzilla.

text  de ;
Pilar Rahola dedicat a la periodista Tatiana Sisquella

2 comentarios:

Helena Bonals dijo...

Et pot interessar aquesta entrada.

FETS A CAPRITX dijo...

Gràcies Helena.Hu llegire.,,,
Salut