Datos personales

Sobre mi

El meu blog és la plataforma on poder exposar narrtives, imatges i filmacions de diversos autors que, en el seu moment, m'han impactat i m'han portat a la reflexió. Vull compartir en tots vosaltres aquestes troballes i, com jo, gaudir d'un petit moment.

Seguidores

viernes, 18 de octubre de 2013

PARELLA PERVERSA

 
Hi ha parelles que es peguen i s´insulten durnt anys i seguixen juntes.Hi ha parelles sense cap altre  vincle  que l´odi reciproc o els interessos econòmics , que porten més de deu anys dient que se separen. Hi ha parelles que per por de l´assumpció del repte de la soletat  s´estimen més viure tota la vida en mala companyia . Aquestes sòn les perversions més freqüents i pernicioses, les que suposen una renúncia a l´esperança . Les del fatalisme de pensar que les coses no tenen remei i que ja és massa tard o que ja som massa vells.
La submissió més greu no es la de l´esclau al qual el seu amo ha posat un collaret per dominar l´acció del joc sexual, sinó la de les persones que porten un collaret invisible d opressió de la parella . Persones que es mantenen anys en relacions perverses de patiment autodestructiu , malauradament , n´hi ha més de les necessàries i en aquets casos la solució no és practicar un sexe savi , sinó prendre la sàvia  decisió de separar-se .  

                                                                                                  Text.Antoni Bolinches(Psicòlic clinic)

2 comentarios:

Helena Bonals dijo...

"Totes les famílies felices s'assemblen, cada família dissortada ho és a la seva manera" (Tolstoi).

FETS A CAPRITX dijo...

Gràcies Helena pel teu temps...