imatge de pinterest
Dinar a la feina ,al restaurant o al campus ,no sempre és sinònim de menjar malament-Es pot seguir una dieta equilibrada fora de casa.
La distancia entre la llar i el lloc de treball ,l´institut o la universitat ,sovint obliga a treballadors i estudians a dinar fora de casa ,modificant les seves pautes alimentàries .Tant si seiem a taula de casa com al banc d´un parc o al restaurant ,el menú del plat o la carmanyola ha de ser variat i equilibrat.
CARMANYOLA EQUILIBRADA.
Portar el dinar preparat de casa ès més econòmic i permet programar els àpats a priori respectant els nostres hàbits d´ alimentació. Amanida d´arròs i pasta integral. ,llegums ,carn o peix cuinats al forn ,guarnicions com esparrecs,xampinyons , tomaca, algues etc.(saltejats ).són les millors opcins per dur-les amb carmanyola.
Com postres ,l´opció més comoda i sana és alternar peça de fruita o fruits secs .
DIETA AL RESTAURANT
.Si l´opció és sortir de la feina o el centre d´estudis i anar al restaurant ,convé seguir unes pautes per evitar menús poc nutritius i àpats copiosos.
Esculliu el menú que inclou : peix o carn a la planxa ,en detriment dels fregits ,empanats i guisats.
procureu que la guarniciço dels plats siguin vegetals crus o bullits ,sense salses ni condiments -
Eviteu el menjar ràpid ,: tipus pizza o entrepans d´hamburguesa .
No arribeu al restaurant : amb molta gana .Per aixó ,podem menjar un iogurt . una peça de fruita o les anomenades barretes dietétiques , una estona abans.
Fugiu dels bufets lliures: on es pot menjar tot i el que es pot i vol.
Més enllà dels ingredients ,ès important dedicar uns tres quarts d´hora al dinar ,fer-ho sempre ( si es posible) dins la mateixa franja horària i gaudir de la pausa ,tranquilitat ,i dels aliments-
El títol fa referència a les formes adquirides per la naturalesa sobre la matèria; els canvis estacionals, l'exuberància, els colors, les textures i l'erosió del temps a causa de la variació climàtica. Tot això, fa que la NATURA sigui la millor i la més gran escola d'art i d'investigació per a l'avenç de la humanitat.
Datos personales
Sobre mi
El meu blog és la plataforma on poder exposar narrtives, imatges i filmacions de diversos autors que, en el seu moment, m'han impactat i m'han portat a la reflexió. Vull compartir en tots vosaltres aquestes troballes i, com jo, gaudir d'un petit moment.
Seguidores
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
4 comentarios:
Tens tota la raó Rosalia i és bo que ho anem recordant i no deixa'ns portar per la vista quan tenim l'estómac vuit.
Savis consells, Rosalia. Jo, per sort, no he de dinar mai a fora, ni vaig gaire al restaurant, tot i que de tant en tant m'agrada! Tots els règims han d'acceptar un "de tant en tant".
Si,M.Dolors,avuí día , moltes persones tenen que menjar fora de casa i per salut o estética han de portar pautes alimentáries.
Per aixó he publicat aqueta miqueta de resum,per anar recordan. Besito M.Dolors
I tant Helena,un "premi",sempre és aconsellable i bó per la salut i l.autostima.SEMPRE.
Gràcies per la teva participació Helena
Publicar un comentario